Skip to main content

Jesper Persson förlänger med Masarna över 2019

By 23 november, 2018februari 20th, 2019Klubbnytt

Idag kom det glädjande beskedet att en talang ifrån vårt eget led väljer att stanna kvar hos oss under 2019.

Jepser som har kört både allsvenskan och div 1 kontinuerligt under säsongen 2018 och gjort mycket goda resultat i de båda ligorna. I allsvenskan körde han till sig ett snitt på 1,026 och i div 1 höjde han sitt snitt ifrån 1,484 till 2,000 och han är en bidragande orsak till att div 1 laget vann sin serie 2018. Jesper kommer förutom att representera moderklubben Masarna att köra i Norra Speedwayalliansen i Allsvenskan som är vårat sammabetslag tillsammans med Rospiggarna och Smederna.

Jesper fick även testa på hur det är att köra elitserien under 2018 och gjorde mycket bra ifrån sig även där.

– Vi i Masarna är otroligt glada att Jesper väljer att stanna kvar och utvecklas i Masarna. Han gjorde goda intryck på både mig och publiken i Avesta i de matcher han körde för oss i elitserien. Jesper kommer att få utvecklas i lugn och ro och kommer inte att få någon press ifrån oss. Säger lagledare Andreas Sundin

Masarnas trupp just nu.
Antonio Lindbäck
Alexander Liljekvist
David Bellego
Kim Nilsson
Oskar Fajfer
Philip Hellström Bängs
Vadim Tarasenko
Jesper Persson

 

Foto: Henrik Lindberg