Skip to main content

Vadim Tarasenko näste förare in i Masarna

By 21 november, 2018februari 20th, 2019Klubbnytt

Idag kom det tillbaka ett påskrivet kontrakt ifrån Vadim Tarasenko.

Vadim är född 1994 och är en rysk speedway förare och är även systerson till bröderna Laguta. Vadim har under säsongen 2018 tävlat för Lokomotiv Daugavpils där han har snittat 1,729, han har även tävlat för Vostok i ryska ligan och har där snittat 2,042.

I Elitserien får Tarasenko ett snitt på 1,250.

– Ännu en intressant och ung förare som väljer att ansluta sig till oss i Masarna för 2019. Jag hade själv förmånen att se Vadim live under Diamond Cup i Motala där han tog 7 poäng, men han visade stor potential och känns som ett bra nyförvärv hit till oss. Säger lagledare Andreas Sundin.

Masarnas trupp just nu:
Antonio Lindbäck
Alexander Liljekvist
David Bellego
Kim Nilsson
Oskar Fajfer
Philip Hellström Bängs
Vadim Tarasenko