Skip to main content

Håkan Bängs avgår som ordförande

By 25 november, 2018november 27th, 2018Klubbnytt

Vid ett extrainsatt möte valde Håkan Bängs i torsdags den 22/11 att avgå som ordförande.

– Jag känner både tacksamhet och ödmjukhet efter att ha blivit vald till ordförande 4 år i rad i hjärteklubben Masarna. Dock hade jag lite problem med hälsan i somras med stort energitapp som följd och insåg då att det var dags för ordförandebyte. Jag har alltid ansett att ordförandebyte bäst sker på hösten så att ny ordförande skall få vara med om organiseringen av kommande säsong och meddelade därför mina avsikter redan i juli. Nu vill jag önska min efterträdare lycka till och be att få tacka för förtroendet under den här spännande perioden, säger Håkan.

Ersättare blir Roger Hultman, som varit aktiv i klubben sedan sent nittiotal och i år varit suppleant i styrelsen. Roger sitter som ordförande fram till nästa årsmöte i början av nästa år.

– När jag fick frågan tvekade jag aldrig att tacka ja. Föreningen har bra med energi just nu och det jobbas hårt i kulisserna för att få till en riktigt bra speedwaysäsong nästa år, både lagmässigt, men också för att höja upplevelsen för våra besökare, säger Roger.

Styrelsen vill tacka Håkan för det engagemang och arbete han lagt ned som ordförande och Håkan blir givetvis kvar som speaker under säsongen.