Skip to main content

Ny säsong står för dörren

By 18 april, 2017Klubbnytt

Då står säsongen 2017 för dörren med alla de förväntningar och spänningar som det ger med sig. Det är åter dags att besöka speedwayarenor runt om i Sverige och framförallt i Brovallen.

Säsongen 2016 gick över förväntan eftersom vi blev tippade att bli sist i Elitserien av de flesta av experterna. Vi var snubblande nära att ta oss till slutspelet men föll på eget grepp. Visst var det lite surt när vi stod där i sista hemmamatchen för säsongen och hade vunnit över Smederna men med Dackarnas seger hemma mot Rospiggarna stod det klart att vi inte lyckades ta oss till slutspelet denna säsong.

Men överlag ska vi vara otroligt stolta och glada för en fantastisk genomförd första säsong i Elitserien.

Inför 2017 har vi behållit stommen i laget och kryddat på detta med ett par nyförvärv både kända och lite minde okända. Men efter denna säsong kommer garanterat alla våra förare vara på era tungor. Nyförvärven är hemvändaren Antonio Lindbäck, VM-tvåan Tai Woffinden, en ung polack vid namn Artur Czaja, återvändaren Joel Andersson och även värmlandssonen Anders Mellgren. Dessa ska tillsammans med Linus Sundström, Kim Nilsson, Przemyslaw Pawlicki, Robert Lambert, Sebastian Aldén slåss om dom åtråvärda platserna i Elitserielaget.

Förväntningarna och målet inför denna säsong är glasklart, efter en snöpligt missad slutspelsplats 2016, går vi för fullt för att ta en slutspelsplats 2017 och vi vet som alla andra lag i denna serie att i ett slutspel kan allting hända.

”Det gäller att gilla läget borra ner skallen och köra”

Väl mött på Brovallen denna sommar.

Andreas Sundin & Stefan Bäckström, Lagledare Masarna