Skip to main content

Masredaktionen söker akut skribenter/medarbetare!

Av 13 april, 2017Klubbnytt

Då arbetsbördan ökat markant på webbredaktionen samt att andra nyuppkomna omständigheter gör att tiden inte räcker till så behöver vi stärka upp radaktionen med ytterligare personer. Vi söker i första hand skribenter som kan skriva matchrapporter inför och efter matcher men även intervjuer och notiser.

Har du ett stort speedwayintresse och framförallt ett brinnande intresse för Masarna? Är du duktig att uttrycka dig i ord och gillar du att skriva? Då kanske just du skulle passa att skriva texter till Masarnas hemsida. Vi behöver stärka upp vår redaktion med en skribent som kan skriva matchrapporter och ”inför-matcher-artiklar”.

Skriv ner ett par rader om vem du är och hur vi får kontakt med dig. Skicka till redaktion(snabel-a)masarna.nu. Allt arbete i Masarna är ideellt men i utbyte får du träffa härliga människor och träffa på speedwayens alla förare så nära det bara går!

Får vi ingen hjälp så är all rapportering i fara samt även nyhetsbrevet som vi hade tänkt satsa på i år.
Så vi kan bara hoppas att någon eller några kan höra av sig så att Masarnas mediala sida lever vidare för vi som håller på räcker helt enkelt inte till i dagsläget pga olika nyuppkomna omständigheter.