Skip to main content

Några ord från Stefan Bäckström

By 10 augusti, 2016Klubbnytt
s

Stefan Bäckström Foto: RappFoto.se

Till alla Masfans. Snart dags för den eventuellt sista? matchen i Elitserien 2016. Jag tycker att vi kört bra men inte riktigt kunna avgöra i jämna matcher. De andra lagen vinner rättvist på att de för dagen är bättre än oss. Målet var att klara oss kvar i Elitserien 2016 och det har vi klarat av. Vi har försökt ta oss till slutspel på egen kraft men inte riktigt orkat ända ut. Nu måste vi vinna mot Smederna samtidigt som Dackarna måste förlora mot Rospiggarna.

Jag lovar att vi ska göra vårat bästa och vi hoppas även på att de andra lagen gör sitt bästa. Vi vill tacka alla som stöttat oss 2016, ni både hjälper och värmer oss. Vi hoppas på mycket folk mot Smederna där vi ska hylla Magnus ”Zorro” Zetterström som avslutar sin karriär. Vi tackar även lagledaren Jimmy Jansson.

På återseende nästa match / nästa säsong!
Stefan Bäckström