Skip to main content

Nu kan vi ge glädjande besked – Antonio stannar hos oss även nästa säsong!

Det är viktigt för oss att ha lokala förare i truppen, både för publikens skull, men även för sporten i stort, och en viktig pusselbit i detta är, så klart, Antonio. En världsförare som alltid kör in mycket poäng och som våra supportrar även träffar i vardagen.

Antonio har varit hos oss i princip hela sin karriär och har sedan debuten vuxit till att bli en av Sveriges bästa speedwayförare med tre segrar i GP-tävlingar sedan början 2004. Antonio bidrar alltid med poäng och spektakulär speedway där det är fullt ös hela vägen. Vi är stolta att han väljer att fortsätta sin karriär med oss och det ger oss trygghet i lagbygget. Det är också fantastiskt roligt att Antonio fortsätter att representera Sverige i GP-serien nästa säsong!

”Från vår sida har det alltid varit prio att få Antonio att stanna i föreningen. En anledning är så klart för att han är en Avestakille men dessutom, med tanke på den kapacitet han besitter, så är det en förare som alla klubbar vill ha i sitt lag. Därför känns det extra skönt att han väljer att stanna hos oss i Masarna”, säger lagledare Andreas Sundin.

Antonio höjde sitt snitt i år från 1,480 och går in på 1,677 nästa säsong.

Truppen 2020:
David Bellego 1,189
Oskar Fajfer 1,280
Kim Nilsson 1,750
Philip Hellström-Bängs 0,500
Antonio Lindbäck 1,677