Skip to main content

Så nära, men ingen poäng idag

By 13 augusti, 2019Efter match

Vi lyckas hålla ledningen idag fram till 13:e heatet, men kan inte knyta ihop säcken i nomineringarna.

Vi börjar stabilt och har en knapp ledning i åtta heat. Vi blandar och ger med heatsegrar, men också nollor.
En 5-1:a i nionde heatet gav oss ledningen med 30-24 men sedan knappar Smederna in och i trettonde heatet lyckas de gå upp i ledning med 38-40. Vi lyckas stå emot i första nomineringsheatet, men när Vadim Tarasenkos gashandtag går sönder i sista heatet kan Smederna glida ifrån till en 5-1:a och kniper vinsten, men också bonuspoängen med en ynka poängs övertag.

Det märks att Antonio och Bellego saknas idag och att vi inte har spetsen som krävs, men det är ändå en väl genomförd match överlag!

Nu laddar vi snabbt om till torsdag när vi möter Piraterna här på hemmaplan. Vi har jobbat hårt bakom kulisserna för att få ihop laget då Antonio och Bellego fortfarande är skadade och Smolinski och Fajter är upptagna i sina hemländer.
Vi har varit tvungna att använda oss av regel 1.15.1 ”Tillfällig ersättning av skadad/sjuk förare” vilket innebär att vi ansökt till Svemo om tillfällig ersättare till denna match. Detta blev beviljat och vi kan glatt meddela att vi får in en ny förare till torsdag.
Vår ersättare blir Dimitri Bergé som kör i allsvenskan för Team Rapid och också kör i Belle Vue Aces i Engelska ligan och ZOOleszcz Polonia Bydgoszcz i Polska tredjeligan. Det ska bli mycket spännande att se hur Dimitri trivs på vår bana och vi hälsar honom varmt välkommen till Masarna!

Laguppställningar

MASARNA
1. Vadim Tarasenko
2. Antonio Lindbäck R/R
3. Rohan Tungate
4. Dimitri Bergé
5. Kim Nilsson
6. Philip Hellström Längs
7. Alexandr Loktaev

PIRATERNA
1. Mikkel Michelsen
2. Kai Huckenbeck
3. Linus Sundström
4. Pawel Przedpelski
5. Niels-Kristian Iversen
6. Daniel Davidsson
7. Jonas Davidsson