Skip to main content

Otroligt skön seger ikväll!

By 1 augusti, 2019augusti 5th, 2019Efter match

Åtta heatsegrar på raken och hela fem stycken 5-1:or lade grunden till kvällens seger med 57-33.

Martin Smolinski satte standarden för övriga förare idag och var en tiondel från banrekordet och tog hela 12+2 poäng totalt.

Med grym laganda och en fantastisk bana tog vi kommandot från start. 5-1, 4-2 och ännu en 5-1:a gav 14-4 efter tre heat och vi kunde avslappnat jobba vidare i heat efter heat. Vi bjöd också på fin speedway tillsammans med Rospiggarna, med många omkörningar och tighta heat.

Alla förare fick ihop det och visade vad de kan. Vadim Tarasenko var på bästa åkhumör idag med sina 11+1. Philip Hellström Bängs tog 2p och hade chans på många fler med mogen åkning. Kul också att Aleksandr Loktaev fick visa för Avestapubliken vad han går för. Kim Nilsson, Antonio Lindbäck och Oskar Fajfer gör stabila insatser i alla sina heat!

Stort tack till alla funktionärer, vår fantastiska banpersonal och alla våra supportrar.
Oerhört kul att hela 2853 personer kom ner idag för att stötta laget!