Skip to main content

Äntligen dags för en hemmamatch igen!

By 30 juli, 2019Inför match

På torsdag kommer Rospiggarna på besök till Avesta Motorstadion. Rospiggarnas säsong så här långt har varit väldigt mycket ner. De har ett oerhört bra lag som borde vara högre i tabellen än vad de är just nu, med förare som Jason Doyle och Andreas Jonsson i spetsen.

Vi är beredda på en match utan dess like där båda lagen är i oerhört poängbehov. För vår del gäller det att hitta samma känsla som vi hade hemma mot Västervik och att alla 7 förare är med och levererar. Tyvärr skadade sig David Bellego i helgens EM-deltävling och är borta en kortare tid. Både vi och David hoppas att han är tillbaka till Smederna hemma den 13/8. Rohan Tungate är tyvärr upptagen i England denna torsdag också, så vi får tålmodigt vänta på hans debut på Brovallen.

Nu gäller det, vinna eller försvinna på torsdag. En seger och vi är fortfarande med i racet och jag kan lova er att vi kommer taggade till tusen.

Hoppas vi ses på Brovallen på torsdag.

 

Laguppställningar

MASARNA
1. Antonio Lindbäck
2. Vadim Tarasenko
3. Martin Smolinski
4. Oskar Fajfer
5. Kim Nilsson
6. Aleksandr Loktaev
7. Philip Hellström Bängs

ROSPIGGARNA
1. Viktor Kulakov
2. Rasmus Jensen
3. Andreas Jonsson
4. Max Fricke
5. Jason Doyle
6. Erik Riss
7. Tomas Jonasson