Skip to main content

Nick Morris klar för Masarna

By 30 november, 2018februari 20th, 2019Klubbnytt

Nu är det klart vilken förare som tar den sista platsen i Masarnas trupp inför säsongen 2019 och det är den 24 årige Nick Morris från Australien.

Nick har tävlat väldigt mycket i England de senaste åren och gjort det bra ifrån sig. Han har kört för Lakeside i Championship och har där snittat 2,272 per heat och i den högsta divisionen tillsammans med Swindon har han snittat 1,723 per heat. Morris har även tävlat för Rzeszow i den polska andraligan och har där ett snitt på 2,127.

I Sverige har han kört två matcher för Rospiggarna under en skadeperiod 2017 och snittade där 0,857 på två matcher.

Morris kommer att få 1,382 i ingångssnitt 2019

– Vi är väldigt glada att Nick väljer att ansluta sig till oss i Masarna. Nick har gjort otroligt bra resultat både i England och Polen det senaste säsongerna och vi tycker det är roligt att han väljer att komma till oss och försöka utvecklas ännu mer säger lagledaren Andreas Sundin.

Masarnas trupp 2019.
Antonio Lindbäck
Alexander Liljekvist
David Bellego
Kim Nilsson
Oskar Fajfer
Philip Hellström Bängs
Vadim Tarasenko
Aleksandr Loktajew
Martin Smolinski
Nick Morris