Skip to main content

Aleksandr Loktajew klar för Masarna

By 28 november, 2018februari 20th, 2019Klubbnytt

Näste förare in i Masarna blir 24 årige Aleksandr Loktajew från Ukraina.

Aleksandr har de senaste säsongerna tillhört Lejonen i Elitserien men har hela tiden fått stå utanför truppen.

Aleksandr har under säsongen 2018 representerat Orzel Lodz i Polen och har där snittat 1,640 per heat. Senast Aleksandr gjorde ett par matcher i Elitserien var 2014 tillsammans med Dackarna då snittade han 1,952 på 5 matcher. Han har även kört i Allsvenskan tillsammans med Örnarna 2012 och körde då en match på Avesta Motorstadion där han plockade 13 poäng på 5 heat.

Med de matcherna Aleksandr gjorde i Dackarna 2014 så blir hans ingångssnitt i Elitserien 2019 just 1,952.

– Aleksandr är också en ung och lovande talang som kanske inte har fått de riktiga chansen att visa vad han verkligen går för. Det skall bli både intressant och roligt att se vad Aleksandr kan göra för oss i Elitserien 2019 säger lagledaren Andreas Sundin.

Masarnas trupp just nu
Antonio Lindbäck
Alexander Liljekvist
David Bellego
Kim Nilsson
Oskar Fajfer
Philip Hellström Bängs
Vadim Tarasenko
Jesper Persson
Aleksandr Loktajew