Skip to main content

Oskar Fajfer klar för Masarna

By 2 november, 2018februari 20th, 2019Klubbnytt

Fler roliga nyheter denna fredag, vi har signat Oskar Fajfer för säsongen 2019.

Oskar är född 1994 och kommer från Gniezno. Han körde en match som inlånad i Västervik säsongen 2018. Under säsongen 2017 körde Oskar för Griparna i Allsvenskan och hade ett snitt på 2,122. Under denna säsong har han tillhört Gdansk i den Polska andraligan och har där ett snitt på 1,629.

– Oskar är ett spännande nyförvärv för oss i Masarna, med hans fina snitt ifrån allsvenskan 2017 och med de fina resultatet han uppnått i Polen ser vi stor utvecklingspotential i han säger lagledaren Andreas Sundin.

– Jag är väldigt glad över att ha skrivit kontrakt med Masarna till 2019. Det jag vet är att det är otroligt långt upp till Avesta :). Jag har varit där en gång med Västervik 2018 och körde två nollor så det här är min chans att visa fansen att jag kan ta mycket mera poäng på den här banan, och att få köra varje vecka på denna svåra bana är precis vad jag behöver för att utvecklas. Kan inte vänta tills jag får komma upp och träffa allt folk i Avesta och att få köra på banan som Tony Rickardsson har gjort. Vi ses i vår hälsningar från Oskar Fajfer.

Oskar kommer in på snittet 1,079.

Truppen just nu:
Antonio Lindbäck
David Bellego
Kim Nilsson
Oskar Fajfer
Alexander Liljekvist