Skip to main content

Kim Nilsson stannar i Masarna

By 2 november, 2018februari 20th, 2019Klubbnytt

 

Idag kom den glädjande nyheten att Kim Nilsson har valt att förlänga sitt kontrakt med Masarna över säsongen 2019.

Kim kom till oss säsongen 2016 och har sedan dess varit Masarna trogen. Till säsongen 2019 gör Kim sin fjärde raka säsong tillsammans med oss i Masarna.

– Att Kim väljer att stanna kvar i Masarna trots anbud ifrån andra föreningar är såklart oerhört viktigt för oss både som lag och som förening. Med Kim får vi en förare som alltid ger 100% och kämpar ända in på målsnöret. Kim är utöver att vara en gudabenådad speedwayförare en otrolig tillgång i depån. En förare som alltid ställer upp i alla lägen. Det känns oerhört bra att Kim stannar kvar i Masarna säger lagledare Andreas Sundin.

Foto: Henrik Lindberg