Skip to main content

Förlust i Eskilstuna

By 23 maj, 2018Klubbnytt

Igår var vi allt annat än bra!

Så var de då äntligen dags för årets första ”derby” mot Smederna på bortaoval i Eskilstuna. En match som vi var oerhört taggade inför efter den lite trevande start vi haft på årets elitserie, men det blev totalt tvärt om. Vi blev helt enkelt överkörda av ett för dagen mycket bättre Smederna än oss. Smederna är favoriter i denna serie efter deras värvningar av Iversen och framförallt Lindgren inför denna säsong.

Vi gjorde allt i vår makt för att vända på matchen i olika skeden men när inte ens toppningarna går hem, ja då är det oerhört tufft att vinna en sån här match.

För våran del så var det väl egentligen bara Tai Woffinden som får godkänt, men vi håller på med en lagidrott och då vinner man och förlorar som ett lag. Vi har en del att tänka på både som ledare och som förare för att kunna vända denna skuta till något bra. Allt som gick med oss under förra säsongen grinar oss just nu i ansiktet.

Hur det än är så är vi fast beslutna om att vända detta och bli det lag som ni och vi känner igen ifrån förra säsongen. Det gäller att ha tro på killarna och den tron kommer vi aldrig att släppa, för vi vet hur bra detta laget är när allt klaffar.

Det gäller att bryta ihop och komma igen!

Hoppas ni står upp för oss som ni gjorde hela förra säsongen, för det är nu vi behöver allt stöd vi kan få. För en sak är säker detta SKA vi vända på.

Vi ses på Brovallen nu på tisdag den 29/5 då Lejonen från Gislaved gästar oss.

Andreas Sundin & Stefan Bäckström, lagledare Masarna