Skip to main content

Masarna får pengar av Gräsroten

By 15 november, 2017Klubbnytt

_dsc6114

Varje år delar Svenska Spel ut 50 miljoner till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige via projektet Gräsroten. Hur mycket pengar varje förening får beror på spelarna. Välj Masarna som din favoritförening så får vi ännu mer bidrag av projektet.

Det är enkelt att ansluta sig till Gräsroten. Välj Masarna som din favoritföreningar på denna sida. OBS Ni måste ha ett inlogg på Svenska Spel! Annars kan Ni göra det i butik eller genom att ringa till Svenska Spels kundservice på 0770 – 11 11 11.

Hur funkar det?
När du valt dina favoritföreningar spelar du som vanligt. Varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som går till din favoritförening. Du kan bidra med upp till 40 000 poäng per månad. Gräsroten gäller vid spel på alla Svenska Spels spel (undantaget Vegas, Poker och Bolagsspel), oavsett om du spelar i butik, på webben eller i mobilen. Varje gång du spelar ger du poäng till Masarna. Det kostar inget att vara med och en gång om året (i oktober) räknas den stora poängpotten ihop. Ju fler poäng vi har får ihop, desto mer pengar ger det föreningen. Det kostar inget att vara med i Gräsroten, så se till att ansluta dig Masarna som din favoritförening genast!

Hur gick det för Masarna 2017?
Stödet till Masarna uppgick till 1 0474 kronor för 2017. En ökning med 886 kronor sedan förra året.

Tack för Ert stöd!