Skip to main content

Slutet på säsongen 2017 är början på säsongen 2018.

By 14 september, 2017Klubbnytt

Hej alla speedway vänner!

Ibland går det inte alltid som man tänkt sig, förväntat sig eller kanske till och med drömt om. Vi blev utslagna i semi-finalen av Smederna från Eskilstuna. Den viktigaste matchen för säsongen och vi kunde inte leva upp till de förväntningarna vi själva skapat oss efter grundserien.

För övrigt gör vi i stort sett en helt prickfri säsong och slutar två i serien bakom Elit Vetlanda. Vi har kämpat på, vi har slitet, vi har skrattat, vi har haft motgångar och medgångar men framförallt har vi haft otroligt roligt tillsammans vilket vi värderar oerhört högt inom laget.

Vi fick helt enkelt stryk i tisdags av ett bättre lag för dagen och det är inget mer att säga om det! Till detta skall tilläggas att det senaste mötena mot Smederna har slutat med seger för oss.

2016:
Smederna – Masarna 43-47
Masarna – Smederna 62-28

2017:
Smederna – Masarna 43-47
Masarna – Smederna  54-36
Masarna – Smederna 38-52
Smederna – Masarna 42-48

Vi fick helt enkelt styrk i fel match mot ett för dagen bättre lag.

Men precis som rubriken lyder att slutet på en säsong är början på en ny. Vi fick glädjande besked under onsdagen att Tai Woffinden väljer att förlänga sitt kontrakt med oss över säsongen 2018, och detta är bara startskottet i lagbygget för 2018. Sedan tidigare har vi kontrat med Linus Sundström och Antonio Lindbäck, med andra ord en bra grund att stå på inför nästa säsong.

Från våran sida vill vi bara passa på att tacka alla supportrar, funktionärer, förare och sponsorer för att ni tror på oss och ger oss det stöd som vi behöver, utan er hade vi aldrig kommit såhär långt, men vi är inte nöjda här, det finns saker att förbättra och det jobbet har vi redan satt igång.

Väl mött på Brovallen säsongen 2018. Andreas Sundin och Stefan Bäckström, Lagledare.