Skip to main content

Om gästboken

Av 8 september, 2017Klubbnytt

Stängning? Censur? Självdiciplin?

Masarnas styrelse har diskuterat gästboken på förekommen anledning, eftersom signaler kommit om att delar av speedway-Sverige är ”måttligt förtjusta” i denna institution.
Vi var överens om att ett forum för demokratiskt diskuterande är en verklighet i dagens mediala samhälle, men; – vi var inte helt nöjda med formerna för hur våra ”gäster” torgförde sina åsikter alla gånger.

Kanske att namnet gästboken skall ändras till slasktratten eller spypåsen som någon föreslog?

Nu är det riktigt dålig timing på detta inlägg, eftersom jag kan konstatera att de inlägg jag ”läste ikapp” inatt inte föranleder några ohälsosamma förändringar av mitt blodtryck eller Ph-värdet i magsäcken.

Detta skall i stället ses som en kritik över tid.

Jag ställer frågan: Måste det vara något negativt inom sporten för att kvällspressen skall uppmärksamma oss med stora rubriker? Samma fråga är lika relevant att ställa till ”insändarskaran!!!!

Genom min profession vet jag att det fortfarande (i 2000-talets Sverige)kan vara ”skämmigt” att gå till en ”hjärnskrynklare” för att få ordning på sitt depressiva liv så; – visst: Varsågod! Använd gärna gästboken som din terapeut MEN: ALLA inlägg SKALL hålla ett visst mått av respekt för såväl ”målet” för insändaren som för forumet!

Håkan Bängs, ordförande i Masarna.