Skip to main content

Premiär i Gislaved för Masarnas division 1 lag

By 27 april, 2017Klubbnytt

På lördag (29/4) har Masarnas division 1 lag seriepremiär i Gislaved och i premiärmatchen möter de Lejonen, Rospiggarna och Kavaljererna.

Lagledare Råger Edvardsson (se foto) har tagit ut följande lag som åker till Gislaved, Emil Millberg ,Andreas Lindblom, Robin Norman, Jesper Persson Aspgren, och ungdomsföraren Philip Hellström-Bängs som kör på en 250cc-hoj.

Premiär till helgen! Hur känns det att komma igång igen?
-Kul och det kommer att bli en intressant säsong och jag tror på rejäla framsteg för Emil Millberg och Robin Norman säger lagledare Råger Edvardsson.

Hur blir det ha med en 250cc förare i laget?
– Det kommer att bli ett kul inslag med 250c-förare i laget och jag hoppas att Philip (Hellström/Bängs) får en bra övergång till 500-cykeln på det här sättet men vi har bara Philip som 250cc-förare i Masarna men jag tror vi får en rolig division 1 säsong med ett maslag som helt består av egna produkter.