Skip to main content

Czaja och Mellgren klara för Masarna

By 2 november, 2016Klubbnytt
czajamellgren

Artur Czaja samt Anders Mellgren Foto: RappFoto.se

Roger Uppgård kan ikväll bekräfta för redaktionen att de sista pusselbitarna i lagbygget börjar läggas. Artur Czaja, 22, och Anders Mellgren, 25, har skrivit kontrakt för Masarna över 2017.

– Artur Czaja är en förare vi har haft under luppen några år. Inför säsongen 2015 var vi överens om ett kontrakt men av olika anledningar blev det istället Örnarna för Artur det året. I år hade Artur kontrakt med Piraterna, men det blev inga heat innan han lämnade i sommarens transferfönster. Med ett snitt på 0,614 går Artur in på plats 6 eller 7, säger Roger Uppgård.

Även Värmlänningen Anders Mellgren blir Mas. Anders är Sveriges enda Världsmästare på 80cc. Det var 2007 så det har hunnit gå några år. Karriären på 500cc har kantas av skador.
– Jag har under några år försökt få Mellgren till Masarna och till slut passade det för båda parter. 2017 hoppas vi blir ett bra år för Anders och Masarna. En skadefri Anders bör ha stora möjligheter att ta stora kliv i karriären, säger Roger Uppgård. Anders ingångssnitt är 0.500.

Välkommen till Masarna Anders! Hur känns det att skriva på för Masarna?
– Tack, det känns bra, jag tror att laget kan gå riktigt långt!

Vad har du för förväntningar inför säsongen 2017?
– Jag hoppas att kunna komma igång bra efter två knackiga säsonger. Jag siktar på att slå mig in i laget och ta cirka 5-8 poäng per match. Självklart vill man ju ta mer såklart men tycker det är känns realistiskt. Dessutom hoppas jag kunna bli bättre på allt under nästa säsong.

Redaktionen hälsar både Artur och Anders hjärtligt välkomna till klubben och hoppas på fina resultat från er i Masvästen under 2017.