Skip to main content

Sesampriset till Masarna

By 1 november, 2016Klubbnytt

Masarna kan idag stolt meddela att vi tilldelats Avesta Kommuns Handikappråds Sesampris.

Sesampriset delas ut en gång per år till en organisation som arbetat för att göra samhället tillgängligt och för att underlätta för handikappade. Handikapprådet i Avesta berömmer Masarna och har i sittande möte föreslagit att priset ska gå till Masarna med motiveringen att;
”Masarna Speedway har tänkt till när det gäller tillgänglighet”.

– Vi är stolta över priset och vill såklart att det ska vara tillgängligt för alla att gå på speedway. Vi kommer fortsätta vårat arbete med att förbättra tillgängligheten ytterligare och mottager gärna tips om hur vi kan förbättra tillgängligheten ytterligare, säger Roger Uppgård, sportchef i Masarna.