Skip to main content

Masarnas sportchef grillas i Godmorgon Avesta 26/9

By 25 september, 2016Klubbnytt

Imorgon (måndag) gästar Masarnas sportchef, Roger Uppgård programmet Godmorgon Avesta i Radio Avesta där redaktionen utlovar ett rejält korsförhör med Roger gällande laget 2017. Det kommer även att ske en presentation av något slag. Så missa inte programmet.

Godmorgon Avesta sänds mellan 07:30 – 08:30 och Roger Uppgård intervjuas ca 08:00 där programledaren Håkan Bängs lovar att grilla Roger om lagets utseende 2017, Håkan lovade att det blir ett korsförhör av den tredje graden, men vi får väl se hur det blir med det. Surfa bara in på www.radioavesta.se eller ratta in 103.50MHz på radion för att lyssna på programmet på måndagsmorgonen. Det går även att lyssna genom webbradion, http://www.radioavesta.se/webbradio.html