Skip to main content

Ett meddelande till alla Masfans från lagkapten Linus Sundström

By 12 augusti, 2016Klubbnytt

Hej alla Masfans!

Nu på tisdag är det dags för sista grundomgången i Elitserien. Vi gick in i säsongen som stora underdogs och vi var väldigt uträknade av de flesta. Målsättningen innan säsongen drog igång var att hålla oss kvar i elitserien men efter den starka första halvan av serien så förändrades målsättningen och förväntningarna väldigt mycket för klubben.

Under den andra halvan av säsongen så har det gått lite grus i maskineriet och vi har haft skadeproblem, uddapoängsförluster och mycket stolpe ut. Den svagare andra halvan har nu lett till att inför den sista omgången så har vi inte allt i egna händer om vi kommer att köra i slutspelet i höst eller inte. Det enda vi kan göra är att gå ut och göra allt för att vinna hemmamatchen mot Smederna! Sedan får vi hoppas att Rospiggarna går för vinst nere i Målilla och lyckas.

Vad utgången än blir efter sista omgången så är jag väldigt stolt över resan som Masarna har gjort under de senaste 2 åren. Från en medelmåttig allsvensk klubb till ett etablerat elitserielag är inte ett litet steg att ta under en sån kort tid. Att sedan vara lagkapten för Masarna och vara med på denna resa är en stor ära.

En stor del i denna framgång har ALLA funktionärer som gör ett fantastiskt jobb bakom kulisserna, alla timmar de lägger ner för klubben är ovärderliga och gör det väldigt lätt och trivsamt för oss förare.

De sportsliga framgångarna har även lett till att publik har hittat tillbaka till Brovallen vilket är väldigt kul och inspirerande som förare.
Kom och heja fram oss nu på tisdag, vi behöver all hjälp vi kan få!

ALLA MASAR ÄR NI KLARA?
JAJAMENSAN FATTAS BARA!!!