Skip to main content

Update om Dennis Jonsson

By 7 juli, 2016Klubbnytt

DSC3986

Dennis Jonsson kraschade våldsamt under en Elit-B match i Kumla den 11 juni så olyckan inträffade för ganska precis en månad sedan och här kommer en update från Råger Edvardsson som nyligen har haft kontakt med Dennis.

Dennis ådrog sig en fraktur på nacken samt en allvarlig knäskada på vänster knä och han har nu ganska precis vistas på sjukhus i 1 månad. Under denna tid har Dennis gjort 2 knäoperationer, där första operationen gick ut på att plocka ihop alla benbitar som krossats.

Det andra ingreppet var för att laga ledband och ligament i knät men han kan fortfarande inte lyfta på foten, utan endast trycka tårna neråt. Enligt läkare är inte nerverna riktigt återställda och det kan komma att ta tid för Dennis att få tillbaka full rörelse i foten.

Vad det gäller nacken så var frakturen så pass stabil att en operation inte behövdes i nuläget. Läkarna tror att nackskadan med hjälp av stödkrage under minst 10 veckor ska kunna läka nackskadan.

Dennis tackar alla för ert värmande stöd och Dennis har i skrivande stund fått komma hem efter ca 4 veckors sjukhusvistelse.

Hans egna ord var att det skulle bli underbart att få komma hem och slippa ligga och titta upp i ett sjukhustak. Vi i Masarna önskar nu bara att Dennis frisknar till och snabbt hittar tillbaka till sin vardag igen.

Krya på dig Dennis och vi hoppas att rehabiliteringen går bra, önskar vi alla från Masarna och övriga speedway-Sverige.

Råger Edvardsson
Masarna Speedway