Skip to main content

Krystian Pieszczek till Masarna

By 7 juli, 2016Klubbnytt
Krystian Pieszczek, bild lånad med tillstånd.

Krystian Pieszczek, bild lånad med tillstånd.

I och med Joonas Kylmäkorpis knäskada väljer Masarna att plocka in polske talangen Krystian Pieszczek i truppen. Krystian ersätter Joonas tills dess att Joonas är tillbaka från sin skada.

Krystian Pieszczek var förra året registrerad för Örnarna men fick inte köra någon match. Krystian kör i högstaligan i Polen i Zielona Gora och har gjort en stabil säsongsinledning såhär långt. Bland annat vann han JVM:s första deltävling och lyckades köra ifrån Masföraren Robert Lambert.

Sportchef Roger Uppgård låter hälsa att Krystian är ett framtidslöfte som har riktigt bra starter. Han är tillgänglig på flera platser så med honom i laget har vi en del alternativ. Kontraktet gäller fram till den 2:a augusti då Joonas Kylmäkorpi förväntas vara tillbaka igen.

Masarna Speedway önskar Krystian hjärtligt välkommen till Masarna!