Skip to main content

Då var det dags för match igen!

Av 11 augusti, 2019Inför match

Det kommer att bli två hektiska veckor framöver med två hemmamatcher kommande vecka och två bortamatcher veckan efter det!

Vi har också tråkiga nyheter angående Antonio. Antonio blev påkörd under SEC i lördags och skadade axeln. När vi pratade med Antonio fick vi veta att det som tur är bara är en mjukdelsskada, men han kommer att bli borta åtminstone denna vecka. Ett väldigt tungt avbräck för oss i de viktiga matcherna som kommer!

Även David Bellego saknas. Bellego är inte riktigt okej än efter sin nyckelbensskada och kör inte veckan som kommer.

Fyra viktiga matcher och hektiskt schema är tufft för alla lag, men med skador blir det inte lättare. Vi tar det match för match och ska avsluta grundsäsongen så bra som möjligt, det är bara för oss att gilla läget och köra på!

Pga skadorna kommer vi så klart att formera om laget.
Martin Smolinski som körde riktigt bra mot Rospiggarna med 12+2p tar över Antonios plats som nummer ett.
På plats tre får vi se Rohan Tungate, som får visa upp sig för hemmapubliken för första gången. Det ska bli intressant att se vad Rohan kan åstadkomma här hemma!

I bortamatchen mot Smederna den 14:e maj skrällvann vi med 43-47. Smederna har dock lyckats bättre än oss under fortsättningen av säsongen och ligger på femte plats i tabellen just nu. Kan vi visa samma fina form och inställning som mot Rospiggarna har vi fortfarande chans på vinst och bonuspoäng. Det gäller dock för alla våra förare att prestera sitt yttersta och sälja sig dyrt i varje heat! Vi vet att inställningen hos våra förare alltid finns där, nu gäller det att få ihop det och lyckas i alla heat.

Laguppställningar:

MASARNA
1. Martin Smolinski
2. Vadim Tarasenko
3. Rohan Tungate
4. Oskar Fajfer
5. Kim Nilsson
6. Aleksandr Loktajew
7. Philip Hellström Bängs

ESKILSTUNA SMEDERNA
1. Fredrik Lindgren
2. Gleb Chugunov
3. Michael Jepsen Jensen
4. Adrian Miedzinski
5 Przemyslaw Pawlicki
6. Linus Eklöf
7. Pontus Aspgren