Skip to main content

Förlust mot Vetlanda

By 26 juli, 2019juli 30th, 2019Efter match

Är man inte med från start vinner man inte i Vetlanda.

Matchen igår är egentligen inte så mycket att orda om – det är inte mot Vetlanda vi ska vinna just nu!
På en bana där starten är livviktig gäller det att hänga med och det gjorde vi inte igår. Med värmebölja och problem att hitta inställningarna så kom vi efter direkt och Vetlandas bana är erkänt svår att köra om på.

Vi möter ett lag där i princip alla förare höjt sina snitt denna säsong, med Zmarzlik på fantastiska 2,893 (!).
Alla våra förare kämpar i depån för att hitta rätt, men igår var det ingen som fick till det. David Bellego kör in 9p och blir bäst i Masarna för kvällen. David och Oskar Fajfer kör dessutom in vår enda 5-1:a för kvällen.

Nu gäller det för alla förare att ladda om inför den kanske viktigaste matchen för säsongen. På torsdag den 1:a augusti kommer Rospiggarna till Avesta Motorstadion och vill vi undvika sistaplatsen och ta chansen att kanske lyckas gå till slutspel är det definitivt matchen vi ska vinna!