Skip to main content

Tyvärr var vi tvungna att ställa in kvällens match!

By 16 juli, 2019juli 30th, 2019Klubbnytt

Banpersonalen har slitit från i måndags för att få banan i körbart skick. Vi lade på material i måndags, men regnet som fortsatte falla under dagen gjorde banan för mjuk och helt enkelt inte säker att köra på.

Vi vill klargöra att vi ville ställa in matchen redan igår då det kom 30mm regn och prognosen sade mer regn idag. Allt var klart att när det beslutet sedan revs upp pga av en formalitet. Vi tänker inte peka ut någon, men vi vill vara tydliga med att vi inte är nöjda med detta!

Vi tackar våra funktionärer och ett stort tack till våra supportrar som ställer upp i vått(!) och torrt och kommer ut till arenan.

Vi återkommer om nytt datum!
Kom ihåg att spara kvittot/biljetten då ni kan använda dessa vid annan match!