Skip to main content

Förlust borta mot Piraterna med 50-40

By 29 maj, 2019juli 29th, 2019Efter match

Tyvärr lyckades vi inte följa upp tisdagens match på samma sätt som vi kört i de två matcherna mot Smederna och Dackarna.

Tyvärr lyckades vi inte följa upp tisdagens match på samma sätt som vi kört i de två matcherna mot Smederna och Dackarna. Vi hamnar efter nästan direkt och får kämpa och slita för varje poäng. Det var helt enkelt en sån kväll när inte allt klaffade. Tyvärr fick vi även Aleksandr Loktaev skadad i ledning i sitt andra heat för kvällen. Han åkte direkt hem till Polen efter matchen för att undersöka handen vidare, vi har fortfarande förhoppningar på att han kommer vara tillbaka redan nästa vecka hemma mot Vetlanda.

Antonio Lindbäck åkte också på en otäck smäll i de sista heatet och slog i huvudet och kände sig stel i nacken, men vi vet allihop vilken kämpe Antonio är och förhoppningen är att han kommer att köra matchen mot Rospiggarna.

En förare som verkligen sticker ut denna match är Oskar Fajfer, vilka starter och vilken körning han visar upp, kan Oskar fortsätta i denna stil kommer detta bli hur bra som helst!

Kim Nilsson fortsätter att slita för laget och tar de poängen han skall göra.

Vadim Tarasenko hade en tuff start på tävlingen och vi valde att ställa över honom i hans tredje heat, men han fick komma in igen i sitt fjärde och visade då verkligen att han vill vara med fortsättningsvis och att han besitter den kapaciteten som behövs för att vara med och slåss i varje heat.

David Bellego och Philip Hellström Bängs hade lite tyngre kvällar men det kommer att släppa mer och mer för dessa två.

Detta resultat betyder att vi behöver köra ikapp 10 poäng på Brovallen senare under sommaren och det ser vi inte som någon omöjlighet. Vi vet vad vi kan och ibland blir de en plump i protokollet. Det gäller att analysera och sedan gå vidare mot nästa match.

//Andreas Sundin & Stefan Bäckström