Skip to main content

Premiärtankar och laguppställning mot Indianerna

By 5 maj, 2019juli 29th, 2019Inför match

En ny säsong står för dörren och vi är ruskigt taggade på att få dra igång.

Till denna säsong kommer ni få se en hel del nya ansikten i Masarna både i laget och föreningen. Med tanke på det tuffa 2018 har klubben valt att bygga om på flera olika plan med en framtidsvision som är realistisk och som vi alla tror på.

När det gäller laget har vi byggt om otroligt mycket, vi kände efter förra säsongen, då ingenting stämde, att vi måste tänka om, tänka nytt och prova nya vägar för att nå framgång. Ni kommer att få se ett gäng unga och hungriga förare i Masarna denna säsong tillsammans med en hel del rutin. Kvar ifrån 2018 finns Antonio Lindbäck, Kim Nilsson, Alexander Liljekvist och Jesper Persson, nya för säsongen är David Bellego, Martin Smolinski, Aleksandr Loktaev, Vadim Tarasenko, Oskar Fajfer, Nick Morris och en egen junior i form av Philip Hellström Bängs.

På tisdag är det dags för premiär och vi startar hemma mot ett av de tippade topplagen Indianerna som har rustat ordentligt inför denna säsong.

För våran del handlar det om att få en bra start på säsongen och känna att vi är med, har en bra stämning i laget och framför allt att vi ska ha otroligt roligt tillsammans i allt vi gör. Eftersom vi har en del nya förare som inte kört i Sverige tidigare handlar det om att ge förarna de förtroendet de behöver att komma in i detta. Samtidigt som vi vill vinna matcherna vi kör, behöver vi ha lite tålamod med laget.

Vår förhoppning är att ni som kommer till Brovallen denna sommar ska känna att hur det än går i matcherna så ska ni lämna vår arena med ett leende på läpparna efter att ha sett riktigt bra speedway.

Laguppställning
1. Antonio Lindbäck
2. Aleksandr Loktaev R/R (skadad)
3. Martin Smolinski
4. David Bellego
5. Kim Nilsson
6. Vadim Tarasenko
7. Philip Hellström Bängs

Nu laddar vi upp för matchen!

Varmt välkomna önskar Andreas Sundin och Stefan Bäckström, lagledare Masarna.