Skip to main content

Styrelsen informerar

By 9 februari, 2019februari 10th, 2019Klubbnytt, Styrelsen informerar

Våren är på väg med stormsteg och i år startar vi säsongen redan den 7 maj med hemmamatch mot Indianerna. Vi längtar och ser med spänd förväntan fram emot att få välkomna nya förare till Brovallen. Vi gläds också över de två förare som valt att fortsätta sina karriärer hos Masarna.

Styrelsen har under hösten och vintern jobbat stenhårt med både ekonomi och olika evenemang som kan locka mer publik till Brovallen.

Arenatorget som är precis innanför entrén skall vara fylld med aktiviteter. Där kan t ex våra juniorer visa sina cyklar och prata speedway med besökare. Sponsorer, kommunen och andra som vill vara med får plats. Hoppborg för barnen blev ju väldigt populärt i slutet på förra säsongen så den kommer nog dyka upp igen. Tanken är att man ska bli underhållen från det att man kliver in på Brovallen tills matchen är slut. Ta gärna kontakt med någon i styrelsen om du har ett förslag på något du vill se på arenatorget.

Vi kommer även att åka till Rommetravet i Borlänge den 21/4 med inbjudningar till vår säsongspremiär. Ett ypperligt tillfälle att visa upp oss som speedwaylag och locka mer publik till våra hemmamatcher. Rommetravet kommer befinna sig på vårt arenatorg när vi har premiärmatch.

Kiosken under domartornet kommer att öppnas upp igen. Där ska man kunna köpa en kopp kaffe och en liten godbit.

Funktionärsutbildning kommer att ske under slutet mars, början av april.

Just nu kan man inte direkt åka speedway på banan, men styrelsen vill ändå påminna om att vi för närvarande inte har någon banlicens, vilket gör att vi inte kan ut och åka förrän ny besiktning gjorts.

Väl mött i vår!!                                                                                                                                                                                                                                  Monica Sand                                                                                                                                                                                                                                  Sekreterare