Skip to main content

Andreas Sundin ny huvudansvarig lagledare för Masarna

By 24 oktober, 2018februari 20th, 2019Klubbnytt

Under eftermiddagen har vi fått den glädjande nyheten att Andreas Sundin har tackat jag till att förlänga sitt kontrakt med Masarna över säsongen 2019.

Andreas gör därmed sin totalt 10: onde säsong som lagledare i Masarna och den 5:e för A-laget.

Såhär säger Andreas själv efter att han valt att stanna kvar i Masarna.

– Jag fick frågan ifrån styrelsen för ett par veckor sedan och valde att tänka efter ordentligt innan jag bestämde mig för vilket val jag skulle göra. När jag väl hade funderat ett tag var valet inte speciellt svårt. Efter denna turbulenta säsong både ekonomiskt och sportsligt är det klart att man vill ta sig en funderare och verkligen tänka igenom detta beslut. Men som sagt, när jag väl funderat ett tag och bestämt mig var valet självklart. Jag har bestämt mig för att knyta näven i byxfickan och vara med på en ny resa tillsammans med Masarna och Avesta. Jag har bestämt mig för att vara en del i de nybygget som föreningen kommer att göra under 2019. Nu hoppas jag att alla supportrar och sponsorer gör samma sak; att vi ställer upp för Masarna så att vi för lång tid framöver får se Elitseriespeedway i Avesta. Väl mött på Brovallen 2019!

Foto: Henrik Lindberg