Skip to main content

Viktig info angående säsongskorten

By 20 december, 2016Klubbnytt

Så här till Jul förstår vi att det är många som kanske ger bort det säsongskort ni betalat som julklapp. Hade allt gått som planerat var det vår avsikt att få iväg alla betalda kort innan jul. Tyvärr kommer vi inte att kunna få iväg några kort innan julafton.

Vi har beställt en ny kortskrivare men tyvärr har leveransen av den försenats och när vi äntligen fick en maskin förra veckan var den trasig, typiskt. Vi beklagar och hoppas att ni har överseende med detta. Vi kommer skicka ut korten så snart vi får en kortskrivare som faktiskt fungerar.

Till er som vill ha ett värdebevis att lägga i paket så finns följande alternativ:
1. Bege er till kansliet på Avesta Motorstadion på onsdag eller torsdag mellan 09-15 så kan man få ett värdebevis utskrivet av oss.
2. Skriv ut beviset själva, ladda hem det genom att trycka här.

God Jul och gott nytt år!

Roger Uppgård
Masarna Speedway