Skip to main content

Jesper Persson klar för Masarna

By 30 november, 2016Klubbnytt

Idag meddelar sportchef Roger Uppgård att Jesper Person, som 2017 kliver upp på 500cc, har skrivit på ett kontrakt över ett år. Jesper gör därmed sin 7:e säsong totalt i Masarna.

– Det är alltid kul när vi får fram egna produkter som fortsätter i föreningen. säger Roger Uppgård.

Jesper Persson har tidigare ingått i 80cc-laget men kommer i år att kliva upp på 500cc, då han under 2017 fyller 16 år. Jesper gör därmed sin 7:e säsong totalt i Masarna. 2016 slutade Jesper på 8:e plats i USM. Värt att notera är att Jesper är kusin med tidigare Masföraren Pontus Aspgren.

Hur känns det att kliva upp till 500cc?
– Det ska faktiskt bli riktigt kul att få kliva upp, och sätta nya mål!

Vad är målet 2017?
– Mitt mål 2017 är att lära mig så mycket jag kan och ta så mycket poäng jag kan under alla tävlingstillfällen jag får. Det känns bra att jag har en klubb som som ger mig körtillfällen i Division 1, så det ska bli riktigt kul att lära sig på nytt igen!

Vi önskar Jesper stort lycka till och hoppas på en stark utveckling under hans första år på stor cykel.