Skip to main content

Lambert och Aldén klara för 2017

By 9 november, 2016Klubbnytt
untitled-1

Sebastian Aldén och Robert Lambert. Foto: RappFoto.se

Sebastian Aldén har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över 2017. Även Engelsmannen Robert Lambert har skrivit på som utlandsreserv för 2017. 

– Vi kan glädja alla Masar och hälsa Sebastian Aldén tillbaka till klubben som gästförare. ”Sebban” kommer att fungera som en svensk backup till förare med snitt över 0.9 och under 1.2, säger Roger Uppgård.

Hur känns det att ha skrivit på för Masarna 2017, Sebastian? 
Det känns kanon! Men sen om jag får köra något det är en annan femma. Men det är kul att vara med i gänget.

Hur satsar du 2017? 
Jag kör för Griparna och Masarna 2017 men det blir ingen jättesatsning och jag kommer antagligen inte köra utomlands i år.

Hur mycket tror du att du kommer att få köra?
Ingen aning, jag ska först och främst vara backup om nåt händer, men det kan ju gå jättebra i Allsvenskan också så vi får se…

Du bröt ju nacken under 2016, hur känns nacken nu?
Den känns bra men är ganska stel fortfarande. Jag tränar på för fullt och känner ingen smärta. Jag väntar på en röntgen och kontroll inom kort.

Vad tycker du om truppen såhär långt?
Truppen ser stark ut, helt klart ett medaljlag.

Även Robert Lambert har skrivit på för 2017.
– Robert trivs så bra i klubben och accepterar att fungera som backup. Han har alla möjligheter att bli Englands nästa stora stjärna och vi är självklart mycket nöjda att han väljer Masarna även 2017. Förhoppningsvis kommer han representera Masarna i många år framöver, säger Roger Uppgård.

Varför valde du att fortsätta för Masarna 2017?
– Jag valde Masarna eftersom att vi har haft en väldigt bra relation förra året.

Hur laddad är du för att köra för oss igen nästa år?
– Självklart är jag oerhört peppad för att köra i Masarna igen. Jag hoppas kunna få många chanser att visa att jag har utvecklats och vill utveckla mig ännu mer.

Hur var det att var en del av laget 2016?
– Det var ett bra år och jag skulle älska att få visa mer av vad jag kan och dessutom lära mig mer. Sverige är en annorlunda liga och det finns goda möjligheter att utvecka mig själv genom att köra hos er. Jag har höga ambitioner att bli bättre och bättre.

Vad vill du göra bättre ditt andra Elitserieår?
– Jag vill utveckla mig själv. Jag vill lära mig så mycket som möjligt och bli mer professionell. Att ha allt klart med cyklar och allt runtomkring så att jag kan få ut så mycket som möjligt av dem och köra på en jämn nivå.

Masarna Speedway hälsar Sebastian och Robert välkomna till klubben och hoppas på fina resultat med er båda i klubben!