Skip to main content

Arbetsdag i Brovallen

By 9 oktober, 2016Klubbnytt

14585636_1114230988612036_1895891001_o

Återigen var ett tiotal funktionärer uppe med tuppen för att fixa det sista innan arenan stänger igen för vintern på Brovallen.

Sören Bäckman, funktionärsansvarig, berättar att man bland annat kör de tvättade luftkuddarna till välbehövlig vinterförvaring.
– Dessutom så stärker vi upp virket på läktaren på bortre rakan, så att det blir stadigare att gå på. Staketet in mot säkerhetsområdet i depån byggs om så att vi får en smidigare passage för funktionärerna. Förutom det så gräver vi upp innerkanten på 80-banan för att förbättra dräneringen, säger Sören Bäckman.

Vi behöver all hjälp vi kan få och hoppas att så många funktionärer som möjligt kommer och hjälper oss att förbättra arenan. Vi kör arbetsdagar alla söndagar framöver från kl 10.00 fram tills dess att vintervädret säger stopp. Välkomna, det bjuds på korv med bröd och en hel del skratt, avslutar Sören.