Skip to main content

Kim Nilsson förlänger med Masarna

By 1 oktober, 2016Klubbnytt
Kim Nilsson kör för Masarna även 2017. Foto: RappFoto.se

Kim Nilsson kör för Masarna även 2017. Foto: RappFoto.se

Masarnas sportchef Roger Uppgård och föraren Kim Nilsson meddelar idag att parterna har kommit överens om en förlängning som sträcker sig över 2017.

– Äntligen har både jag och Kim haft tid att träffas för kontraktsskrivning. Eftersom båda parter ville fortsätta samarbeta tog fikat längre tid än förhandlingen, säger Roger Uppgård till redaktionen.

– Kim kompletterar de redan kontrakterade förarna på ett bra sätt. Ambitionen från min sida har hela tiden varit att försöka ha förare som publiken känner igen. I det ligger att behålla förare från årets trupp. I och med kontraktet med Kim är vi starka på platserna 1-5. Nu återstår att kontraktera utvecklingsbara förare på plats 6 och 7, avslutar Roger Uppgård.

Masarna Speedway önskar Kim välkommen åter till våren och ser fram emot hans framtida styrningar i klubben.