Skip to main content

Masredaktionen söker skribenter/medarbetare!

By 3 september, 2016Klubbnytt

13838033_10153838893148723_1605448047_o

Då arbetsbördan ökat markant på webbredaktionen sedan vi gick upp till Elitserien igen så behöver vi stärka upp med ytterligare personer. Vi söker i första hand skribenter som kan skriva matchrapporter inför och efter matcher.

Har du ett stort speedwayintresse och framförallt ett brinnande intresse för Masarna? Är du duktig att uttrycka dig i ord och gillar du att skriva? Då kanske just du skulle passa att skriva texter till Masarnas hemsida. Vi behöver stärka upp vår redaktion med en skribent som kan skriva matchrapporter och ”inför-matcher-artiklar”.

Skriv ner ett par rader om vem du är och hur vi får kontakt med dig. Skicka till redaktion(snabel-a)masarna.nu. Allt arbete i Masarna är ideellt men i utbyte får du träffa härliga människor och träffa på speedwayens alla förare så nära det bara går!