Skip to main content

Bäckström och Sundin fortsätter

By 1 september, 2016Klubbnytt

s

Idag kan vi även meddela att Stefan ”Tosse” Bäckström och Andreas Sundin fortsätter i Masarna 2017, men det har väl egentligen inte funnits några tvivel om det från deras eller klubbens sida.

-Vi började i princip direkt med att bygga laget och hur vi ville ha det och när laget är klart så kan vi presentera vårt mål men det är ingen hemlighet att vi vill nå ett slutspel när vi var så nära i år säger Stefan ”Tosse” Bäckström.

Hur ser det ut i föreningen? – Allt ser bra ut både med ekonomin och föreningen i helhet men det går alltid att bättra på saker, det vi kommer att göra med början nu  i höst är att förbättra anläggningen med bland annat Avesta kommuns hjälp, sponsorer samt våra otroligt duktiga funktionärer som tillsammans har sett till att den här säsongen blev en succé vilket vi hoppas kunna upprepa 2017. Vi kommer troligen även behöva lite fler funktionärer inom vissa områden då det finns många som sliter hårt och behöver avlastning, säger Bäckström.

Tosse och Andreas vill åter rikta ett stort tack till alla inblandade, både stora som små.