Skip to main content

Linus mötte Kim i Hagfors

By 4 augusti, 2016Klubbnytt
Linus Sundström tog hela 13 poäng ikväll.

Linus Sundström tog hela 13 poäng ikväll.

Ikväll körde de båda Masförarna Linus Sundström och Kim Nilsson mot varandra i Hagfors när Valsarna tog emot Vargarna på Tallhult Arena. 

Kim Nilsson som i tisdags slog banrekordet i Brovallen ställdes på torsdagskvällen mot Linus Sundströms Valsarna. Redan i det tredje heatet radade lagkamraterna upp sig för att köra mot varandra. Linus drog det längsta strået och vann ett utdraget heat före Kim. I heat 12 ställdes de återigen mot varandra och även denna gång var Linus i mål före Kim som tyvärr fick stopp.

Masarnas lagledare Stefan ”Tosse” Bäckström var på plats för att kolla in våra förare ikväll och måste ha glatt sig över Linus 13 poäng på 6 heat. Formstarke Kim Nilsson fick dock nöja sig med blott 4 poäng på lika många heat.

Slutresultatet skrevs tillslut till 46-44 till hemmalaget Valsarna efter att de tagit en 5-1:a i sista heatet. Imorgon kör Linus i Polen för sitt Gdansk medan Kim beger sig till England för att köra mot Belle Vue med sitt Lakeside Hammers.

Linus Sundström (3,1,2,2,3,2*) 13 + 1 poäng
Kim Nilsson (2,1,R,1) 4 poäng