Skip to main content

Masarnas lag mot Piraterna

By 26 juni, 2016Klubbnytt
Vi får se vad Kryzstof Kasprzak hittar på mot Piraterna

Vi får se vad Kryzstof Kasprzak hittar på mot Piraterna


Masarna åker till Motala där de möter Piraterna som lite snöpligt vann (med masögon sett) i Brovallen för två veckor sedan.

Masarna förlorade hemmamatchen för två veckor sedan med två poäng (44-46) och nu vänder serien och den viktiga bonuspoängen kommer in i spelet. En bonuspoäng får det lag som vinner totalt i två matcher och Masarna kommer göra allt för att försöka vända på resultatet säger Andreas Sundin till webbredaktionen. Adrian Miedzinski som inte har kört i Masarna på ett tag återkommer in i laget och den som utgår är Leon Madsen.

Joonas Kylmäkorpi var annars tilltänkt att köra som nummer 3 men tyvärr har han idag ådragit sig en knäskada i Polska ligan vilket innebär att lagledarna har kallat in Robert Lambert som går in som reserv tillsammans med Kim Nilsson och Linus Sundström som var tänkt att köra som reserv flyttas upp till en ordinarie plats (4) och Krzyzstof  Kasprzak kör på plats 3.  Även Piraterna ändrar i sitt lag jämfört med sist. Nya är Jonas Davidsson och Anton Rosén som bara för en vecka sedan gick från Masarna till Piraterna, nu ställs han direkt mot sina forna lagkamrater.

På tisdag kväll vet vi hur det har gått och vi ser fram mot en spännande och bra drabbning då banan i Motala ofta inbjuder till bra speedway.

Masarna
1. Przemyslaw Pawlicki
2. Ludvig Lindgren
3. Krzysztof Kasprzak
4. Linus Sundström
5. Adrian Miedzinski
6. Robert Lambert
7. Kim Nilsson

Piraterna
1. Greg Hancock
2. Jonas Davidsson
3. Peter Kildemand
4. Scott Nicholls
5. Piotr Pawlicki
6. Anton Rosén
7. Fredrik Engman