Skip to main content

Rasmus Broberg ny gästförare

By 15 juni, 2016Klubbnytt
Rasmus Broberg är återigen Mas!

Rasmus Broberg är återigen Mas!

Sportchefen Roger Uppgård meddelade sent ikväll till redaktionen att Rasmus Broberg skrivs in som gästförare istället för långtidsskadade Dennis Jonsson. 

Rasmus Broberg som varit avstängd 2 månader efter ett bråk i den allsvenska semifinalen förra året är körklar igen idag den 15:e juni. Rasmus är tänkt att ersätta långtidsskadade Dennis Jonsson som för ett par dagar sedan bröt nacken i en otäck vurpa. Rasmus kommer att ha ingångssnittet 0.500.

Masarna och webbredaktionen hälsar Rasmus hjärtligt välkommen till klubben igen! Samtidigt vill vi skicka hälsningar till Dennis Jonsson, hoppas att rehabiliteringen kommer gå bra och att vi snart får se dig på banan igen!