Skip to main content

Masar i Allsvenskan på torsdag

By 25 maj, 2016Klubbnytt
Sebban Aldén, Kim Nilsson och Linus Sundström.

Varken Sebban Aldén, Kim Nilsson och Linus Sundström kör på torsdag

Laguppställningarna till torsdagens Allsvenska matcher är offentliga och redaktionen kan konstatera att en trio Masar inte kommer att köra.

Griparna – Valsarna
I Griparna saknas Sebastian Aldén p ga körning i England. Valsarna kör med våra tre Masar Anton Rosén, Ludvig Lindgren samt Dennis Jonsson. Linus Sundström kan tyvärr inte köra eftersom han har SEC-kval i Tyskland.

Gnistorna – Vargarna
I Vargarna saknas Kim Nilsson som ska GP-kvala i Kroatien i helgen. Saknas gör även Sebastian Carlsson som fortfarande är skadad efter att ha brytit båtbenet. Däremot kommer Robin Norman göra debut för Vargarna och i Allsvenskan i år.