Skip to main content

Förlust i Hallstavik med fyra poäng

By 17 maj, 2016Klubbnytt
Przemyslaw och Joonas efter sista heatet. Foto: Redaktionen

Przemyslaw och Joonas efter sista heatet. Foto: Redaktionen

Masarna föll ikväll borta mot Rospiggarna i Hallstavik med 47-43

Med två raka, imponerande segrar i ryggen, begav sig idag våra Masar till Hallstavik för match mot Rospiggarna. Masarna började piggast med en heatvinst i första heatet genom Przemyslaw Pawlicki och i det andra heatet genom Krzystof Kasprzak.  Sen tog hemmalaget över taktpinnen genom att vinna sju raka heat innan Masarna i det tionde heatet äntligen tog en heatvinst igen genom Adrian Miedzinski. Tyvärr vaknade våra Masar alldeles för sent. Men med en stark avslutning på matchen fick vi se oss besegrade med endast 4 poäng. Våra förare tog tyvärr alltför få poäng innan paus.

Kort efter matchen sa lagledare Andreas Sundin till redaktionen; ”-En heroisk insats med mycket strul, fyra motorer och tre ramar förstörda. Vi hade oflyt idag. Sen hittade inte killarna rätt idag där ute, så att bara få stryk med 4 poäng är riktigt bra faktiskt. Det känns nästan inte som en förlust. Vi provade allt vi kunde och lyckades krympa det från 8 poäng till 4 poäng i sista heatet. Nu har vi slagläge inför mötet på Brovallen i augusti!

I Rospiggarna briljerade förre Masföraren Jacob Thorsell på reservplatsen med sina 11 poäng på sex heat.
Bland våra Masförare var det återigen vår ”polska trio” samt Joonas Kylmäkorpi som stod för de flesta poängen. Våra svenska förare kan bättre och vi hoppas på fler poäng från dem nästa tisdag.

Masarna 43
1. Przemyslaw Pawlicki 12
2. Kim Nilsson 3
3. Joonas Kylmärkorpi 7
4. Linus Sundström (K) 2
5. Adrian Miedzinski 7
6. Krzysztof Kasprzak 12
7. Anton Rosén 0

Rospiggarna 47
1. Andreas Jonsson (K) 6
2. Timo Lahti 6
3. Jason Doyle 9
4. Krzysztof Buckowski 5
5. Martin Vaculic 8
6. Jacob Thorssell 11
7. John Lindman 0

Publik: 3024