Skip to main content

Smederna vs Masarna

Av 2 maj, 2016Klubbnytt

Imorgon (3/5) startar äntligen elitserien i speedway och Masarna är åter med i ”finrummet”. Masarna börjar borta mot anrika Smederna som vi har haft många sköna och tuffa derbyn mot genom årens lopp. Det är väl ett väntat maslag vi kommer få se i Eskilstuna och vi kommer få en hänvisning direkt till hur Masarna står sig. Min känsla är att det kan sluta hur som helst. Vi hoppas att det även blir många mas-supportrar på plats som kan agera som en ”åttonde förare” i Masarna. Det går även en supporterbuss till Eskilstuna imorgon och vill du hänga med så har du tid fram till 16:00 idag att anmäla dig, info om resan finns längst ner i texten.

Eskilstuna Smederna
1. Matej Zagar
2. Magnus Zetterström (K)
3. Mikkel Michelsen
4. Pawel Przedpelski
5. Grigorij Laguta
6. Linus Eklöf
7. Alexander Edberg
Lagledare: Jimmy Jansson & Stefan Jarl

Masarna
1. Przemyslaw Pawlicki
2. Kim Nilsson
3. Joonas Kylmäkorpi (ersätter Leon Madsen pga skada)
4. Linus Sundström (K)
5. Adrian Miedzinski
6. Krzysztof Kasprzak
7. Anton Rosén
Lagledare: Andreas Sundin & Stefan Bäckström

Vill du hänga med supporterbussen till Eskilstuna imorgon har du tid fram till 16:00 idag för att anmäla dig. Resan kostar 150 kr men biljett får du köpa själv på plats. Så funderar du att åka så se till och anmäl dig och res på ett enkelt sätt.

Bussen avgår kl 16:00 från Avesta busstation & går sedan förbi Krylbo (16:10, järnvägsstationen ), Karlbo (16:15, OK), Sala (16:45, parkering rondell mot Västerås) och stannar sedan vid slutmålet Gröndal.
Pris för buss tur och retur 150:- som betalas på bussen.
Observera att biljetter till matchen inte ingår, de köps på arenan av resenärerna själva.
Anmälan och förfrågningar sker till ewa@vastanhedetrafik.se